Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates, trossegeu-les i coeu-les en aigua salada abundant.
  2. Feu-ne un puré, salpebreu-lo, afegiu-hi la mantega, treballeu-ho una mica i incorporeu-hi el sobret de tinta.
  3. Netegeu els calamarsons.
  4. Escalfeu una paella amb oli i daureu-hi els alls sencers, aixafats amb la pela.
  5. Incorporeu-hi els calamarsons i salteu-los uns minuts. Salpebreu-los.
  6. Serviu-ho amb el puré de patates i tinta, herbes fresques i pebre vermell.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: