Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una cassola de terrissa o ferro colat poseu a escalfar l’oli, amb la cabeça d’alls sencera sense pelar i una mica aixafada de les puntes. Deixeu-ho daurar una miqueta i afegiu-hi el llorer i el pit de cabrit salpebrat. Deixeu-lo que es vagi daurant a foc moderat. Quan el cabrit estigui ros, poseu-hi el vi blanc, tapeu la cassola, i deixeu que cogui a foc molt lent mitja hora.
  2. Mentrestant, peleu les patates i talleu-les esqueixant-les. Bolqueu les patates i el pebrot verd sencer a la cassola i salteu-ho a foc suau 15 min.
  3. Aneu fent una picada amb les ametlles, les avellanes, els pinyons, un gra d’all, el julivert i el pa fregit. Un cop tot sigui ben picat, desfeu-la amb una mica d’aigua bullent i tireu-la per damunt de la caldereta, deixant que s’acabi de coure fins que les patates i el cabrit estiguin ben tendres. Podeu anar-hi afegint aigua bullent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto