Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu el cos dels escamarlans i deixeu-los sencers. 
  2. Emboliqueu el cos amb dues plaques de pasta wonton i reserveu-ho. 
  3. Talleu la part blanca dels porros a trossos, guardeu-ne la part verda, i sofregiu-ho amb mantega. 
  4. Quan estigui una mica sofregit, afegiu-hi la nata, feu que arrenqui el bull, tritureu-ho i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Talleu la pastanaga, els alls tendres i la part verda dels porros, tot a la juliana fina. 
  5. Amb l’ajuda de pasta kataifi, emboliqueu les verdures per fer farcellets, i fregiu-los en oli ben calent. Un cop daurats, poseu-hi sal i reserveu-ho sobre paper absorbent.
  6. Coeu els escamarlans 4 min al vapor i poseu-los al plat. Per sobre cobriu-ho amb la crema de porros, el farcellet cruixent i el formatge blau a trossets (no gaire quantitat).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto