Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu el cos dels escamarlans i deixeu-los sencers. 
  2. Emboliqueu el cos amb dues plaques de pasta wonton i reserveu-ho. 
  3. Talleu la part blanca dels porros a trossos, guardeu-ne la part verda, i sofregiu-ho amb mantega. 
  4. Quan estigui una mica sofregit, afegiu-hi la nata, feu que arrenqui el bull, tritureu-ho i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Talleu la pastanaga, els alls tendres i la part verda dels porros, tot a la juliana fina. 
  5. Amb l’ajuda de pasta kataifi, emboliqueu les verdures per fer farcellets, i fregiu-los en oli ben calent. Un cop daurats, poseu-hi sal i reserveu-ho sobre paper absorbent.
  6. Coeu els escamarlans 4 min al vapor i poseu-los al plat. Per sobre cobriu-ho amb la crema de porros, el farcellet cruixent i el formatge blau a trossets (no gaire quantitat).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: