Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaliveu al foc directe el pebrot, l’albergínia i la ceba. Un cop cuits, talleu-los a tires i barregeu-ho amb el bonítol.
  2. Talleu una tira fina d’idiazabal i traieu-li l’escorça, intentant que quedi un rectangle. 
  3. Col·loqueu la barreja d’escalivada i bonítol dins el formatge i enrotlleu-ho en forma de caneló. Reserveu-ho. Tritureu els dos grans d’all sec amb aigua i coleu-ho. 
  4. Congeleu-ho i, un cop congelat, amb l’ajuda d’una forquilla, raspeu el glaçó resultant. Reserveu-ho al congelador.
  5. Muntatge: disposeu sobre el caneló de bonítol i idiazabal una torrada de pa i una mica de granissat d’all.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: