Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i enrossiu els alls pelats i tallats a làmines i les cebes ratllades. Deixeu-ho coure lentament. Quan sigui mig cuita, afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-lo concentrar
  2. Mentrestant, traieu el greix de les cuixes confitades, la pell i l’os.
  3. Remulleu el sofregit amb el raig de vi ranci i el de conyac. Deixeu que s’evapori l’alcohol.
  4. Tot seguit, afegiu-hi la carn de la cuixa confitada i el fetge gras. Deixeu-ho coure 4 min.
  5. Remulleu la molla de pa amb llet i afegiu-la a la carn. Comproveu el punt de sal i apagueu el foc. Deixeu refredar la carn una mica. Tot seguit, passeu la carn per la màquina de trinxar carn amb el forat mitjà.
  6. Poseu a bullir uns minuts les làmines de pasta. Refredeu-les en aigua freda i col·loqueu-les al damunt d’un drap blanc.
  7. Aneu posant a cada làmina una cullerada de carn i enrotlleu els canelons
  8. Feu la beixamel posant a bullir mig litre de llet. En una altra cassola, poseu la mantega i deixeu-la fondre.
  9. Incorporeu-hi la farina i deixeu-ho coure 2 min a foc suau. Afegiu-hi a poc a poc la llet perquè no faci grumolls i coeu-ho lentament 2 min. Ratlleu-hi la tòfona i el Formatge Urgèlia perquè quedi ben fos.
  10. Poseu-ho a punt de sal i pebre blanc.
  11. Tireu una cullerada de beixamel al fons de la plàtera de forn; al damunt poseu-hi els canelons, i acabeu-ho de cobrir amb la beixamel.
  12. Poseu-ho al forn a 100 °C per tal que s’escalfin els canelons i serviu-ho amb la beixamel d’Urgèlia

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

11 nov - 09 des

Diada i Jornades del Llagostí 2018

De l’11 de novembre al 9 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

22 nov - 09 des

QuintoTapa Corbera de Llobregat 2018

Els del QuintoTapa aterren per primera vegada a Corbera de Llobregat! Per tirar endavant la iniciativa, l’Ajuntament...

16 nov - 09 des

Jornades Gastronòmiques dels Ranxets 2018 a Torredembarra

Tornen un altre cop les Jornades Gastronòmiques dels Ranxets a Torredembarra. Enguany, 14 restaurants participen...

09 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto