Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i enrossiu els alls pelats i tallats a làmines i les cebes ratllades. Deixeu-ho coure lentament. Quan sigui mig cuita, afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-lo concentrar
  2. Mentrestant, traieu el greix de les cuixes confitades, la pell i l’os.
  3. Remulleu el sofregit amb el raig de vi ranci i el de conyac. Deixeu que s’evapori l’alcohol.
  4. Tot seguit, afegiu-hi la carn de la cuixa confitada i el fetge gras. Deixeu-ho coure 4 min.
  5. Remulleu la molla de pa amb llet i afegiu-la a la carn. Comproveu el punt de sal i apagueu el foc. Deixeu refredar la carn una mica. Tot seguit, passeu la carn per la màquina de trinxar carn amb el forat mitjà.
  6. Poseu a bullir uns minuts les làmines de pasta. Refredeu-les en aigua freda i col·loqueu-les al damunt d’un drap blanc.
  7. Aneu posant a cada làmina una cullerada de carn i enrotlleu els canelons
  8. Feu la beixamel posant a bullir mig litre de llet. En una altra cassola, poseu la mantega i deixeu-la fondre.
  9. Incorporeu-hi la farina i deixeu-ho coure 2 min a foc suau. Afegiu-hi a poc a poc la llet perquè no faci grumolls i coeu-ho lentament 2 min. Ratlleu-hi la tòfona i el Formatge Urgèlia perquè quedi ben fos.
  10. Poseu-ho a punt de sal i pebre blanc.
  11. Tireu una cullerada de beixamel al fons de la plàtera de forn; al damunt poseu-hi els canelons, i acabeu-ho de cobrir amb la beixamel.
  12. Poseu-ho al forn a 100 °C per tal que s’escalfin els canelons i serviu-ho amb la beixamel d’Urgèlia

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mai

Mostast. Els vitralls de l'església d'Alella

Mentre els adults gaudeixen de l'Enotast, els més petits troben el seu espai al Mostast, un taller didàctic...

17-26 mai

Gastrotour Salou 2019

La Costa Daurada és sinònim de bona cuina. Per difondre-la, diversos bars i restaurants participaran...

26 mai

Et portem a l'hort: hort medieval, des dels pagesos fins als càtars i la Cort

Tomating organitza una sèrie de sessions per tal que la gent pugui descobrir, aprendre i gaudir de la vida...

26 mai

Diumenges de Vins. Entre el mar i la muntanya

Contrast i potència. Així es defineix una nova edició dels Diumenges de Vins, el cicle de tasts...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto