Troba la teva recepta

Els canelons són un dels plats tradicionals de la cuina de Nadal catalana. A la majoria de cases catalanes algun dels àpats d’aquestes festes serà a base de canelons. Els meus, és clar, són dolços, uns canelons de torró de crema farcits de nata muntada. La recepta no pot ser més senzilla: tot es compra fet i l’única feina és canviar la forma dels ingredients per donar una presentació més original.

Preparació

  1. Talleu el torró en talls de 2 cm de gruix. Estireu-lo amb un corró fins a obtenir una làmina ben fina de forma rectangular.
  2. Munteu la nata amb una mica de sucre (el sucre és opcional, jo no n’hi he posat).
  3. Poseu la nata muntada al mig de la làmina de torró i enrotlleu-la com si fos un caneló.
  4. Decoreu-ho amb una mica de nata.

Més receptes amb Ous

Merengues Vegetariana

Merengues

Per Gemma Clofent

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto