Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mantega negra: poseu la mantega en una cassola i deixeu que es torri. Retireu-ho i coleu-ho amb un drap.
  2. Talleu el tomàquet a daus. Poseu les tàperes amb aigua per tal que perdin una mica la fortor.
  3. Escalfeu la mantega juntament amb el vinagre per tal que faci un bull, i afegiu-hi el tomàquet i les tàperes.
  4. Per al capipota: talleu el capipota a daus i traieu-ne el greix. Poseu-lo amb tots els altres ingredients en aigua freda i coueu-ho 20 min. Escorreu-ho, retireu les herbes i l’all, i afegiu-hi la mantega negra.
  5. Per al puré de patata i cigrons: bulliu la patata a trossos grossos amb aigua i sal de mar i, al final, afegiu-hi els cigrons escorreguts. Coleu-ho. Passeu-ho pel passapuré, afegiu-hi la nata bullida i la mantega en fred, rectifiqueu-ho de sal i passeu-ho pel tamís. Tapeu-ho amb un plàstic.
  6. Altres: talleu la ceba a la juliana i coeu-la al vapor. Torreu la crosta de pa sense molla.
  7. Muntatge: al centre, col·loqueu el puré de patata i cigrons. Feu un forat al mig, que ens càpiga el capipota. Si voleu, unteu el pa torrat amb xocolata, i decoreu-ho amb ceba, escarola i cordifole.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: