Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els menuts i submergiu-los en un recipient amb aigua. Escorreu-los bé i repetiu-ho un parell de vegades fins que quedin ben nets.
  2. Coeu-los 90 min a foc baix en una olla amb aigua juntament amb la ceba, la cabeça d’alls partida per la meitat i la vedella desossada. Reserveu-los 24 h a la nevera.
  3. Per al sofregit: talleu la ceba a trossos i enrossiu-la en una cassola amb un raig d’oli d’oliva. Afegiu-hi el pernil i el xoriço tallats a dauets i espolseu-hi una culleradeta de pebre vermell picant. Coeu-ho uns minuts a foc baix.
  4. Talleu el capipota i la tripa a làmines i afegiu-los a la cassola amb el sofregit. Remulleu-ho amb el brou, incorporeu-hi els cigrons i deixeu-ho uns minuts més a foc baix. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho reposar 2 h abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto