Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els menuts i submergiu-los en un recipient amb aigua. Escorreu-los bé i repetiu-ho un parell de vegades fins que quedin ben nets.
  2. Coeu-los 90 min a foc baix en una olla amb aigua juntament amb la ceba, la cabeça d’alls partida per la meitat i la vedella desossada. Reserveu-los 24 h a la nevera.
  3. Per al sofregit: talleu la ceba a trossos i enrossiu-la en una cassola amb un raig d’oli d’oliva. Afegiu-hi el pernil i el xoriço tallats a dauets i espolseu-hi una culleradeta de pebre vermell picant. Coeu-ho uns minuts a foc baix.
  4. Talleu el capipota i la tripa a làmines i afegiu-los a la cassola amb el sofregit. Remulleu-ho amb el brou, incorporeu-hi els cigrons i deixeu-ho uns minuts més a foc baix. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho reposar 2 h abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: