Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu els cargols —dejunats prèviament uns dies— unes quantes vegades amb aigua abundant. Una vegada estiguin ben nets i escorreguts, poseu-los a coure en una olla amb aigua freda per poder-los enganyar i que surtin. Primer, a foc molt lent amb el manat d’herbes i sal, i a mesura que vagin sortint de la closca, apugeu el foc i deixeu-los coure fins que estiguin tendres. Una vegada cuits, escorreu-los i reserveu l’aigua de la cocció.
  2. En una cassola amb oli calent, sofregiu la ceba picada ben fina. Un cop sigui rossa, afegiu-hi el tomàquet ben ratllat. Deixeu que el sofregit es concentri; afegiu-hi la sobrassada. Un cop lligada la salsa, afegiu-hi els cargols escorreguts amb dues cullerades d’aigua de la cocció.
  3. Mentrestant, feu una picada amb el pa fregit, les ametlles, les avellanes, els alls i els bitxos. Poseu també tres cullerades de l’aigua de la cocció dels cargols en el morter de la picada. Després, aboqueu la picada a la cassola; deixeu que arrenqui el primer bull i abaixeu el foc perquè estigui fent xup-xup a foc lent durant ben bé uns 15 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto