Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Retireu la part exterior dels ceps i netegeu-los amb un paper humit, amb molt de compte, per treure'n la sorra. Talleu-los a làmines ben fines.
  2. Escalfeu el forn a 180 ºC i poseu-hi el formatge. Deixeu-lo 25 min.
  3. Amaniu el carpaccio de ceps amb la resta d'ingredients i serviu-lo amb el formatge fos i les torrades de pa. És important servir-ho de seguida perquè el formatge estigui fos i sigui fàcil d'agafar amb el pa. 

Mireu el vídeo de la recepta al perfil d'Instagram de CADÍ

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: