Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu bullir els peus de porc amb herbes aromàtiques durant 2 h i 30 min. Quan siguin cuits i tebis, desosseu-los i poseu-los l’un sobre l’altre per fer una terrina. Deixeu-los refredar. 
  2. Per al gelat de pinyons: tritureu els pinyons amb l’aigua i el pa. Quan tingueu una crema llisa i homogènia, poseu-la a punt de sal i vinagre. Passeu-la per un colador xinès fi. Congeleu-la i reserveu-la. 
  3. En un cassó, coeu el bacallà confitant-lo en oli a 60 ºC al forn, fins que al cor arribi a 35 ºC. Traieu-lo del cassó i escorreu l’oli, i deixeu que quedi només l’aigua que ha deixat el bacallà en coure’s. 
  4. Amb aquesta aigua feu un pil-pil: bateu amb un batedor o una cullera la mica d’oli amb l’aigua fins que quedi una mica lligat. 
  5. Per a la salsa de mel: torreu lleugerament els pinyons i poseu-los en un cassó, juntament amb la nata. 
  6. Coeu-ho durant uns minuts. Tritureu la barreja i afegiu-la a la mel de pi. Saleu-ho al seu punt. Talleu el peu de porc com un carpaccio.
  7. Muntatge: escalfeu-lo una mica i poseu-hi a sobre el bacallà tebi; al costat, el gelat, i, a l’altre costat, la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

Aquesta setmana

26 jun

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 250

DESCOBRIM ELS 20 XEFS DE LA CUINA CATALANA QUE VE

  • Tendències
  • Carme Ruscalleda i Raül Balam

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto