Troba la teva recepta

El quinzè aniversari de la meva neboda gran, l’Aina, el vam celebrar amb un sopar a casa seva, i jo vaig portar aquest pastís per tal de bufar les espelmes:

Quinze! Uau, com passa el temps… Encara recordo les galetes de llimona que vam fer les tres, l’Aina, l’Olga i jo quan l’Aina tot just tenia 6 anyets, i amb prou feines arribava al marbre de la cuina… I ara ja és més alta que jo i em passa gairebé mig pam!  L’Aina s’ha convertit en tota una joveneta aplicada, treballadora, que treu unes notes excel·lents, amb les idees molt clares, sempre atenta a tothom i que es desviu per ajudar qui té al costat. És poc llaminera, però l’altre dia em va comentar que havia tastat un pastís de pastanaga que li havia agradat molt, així que vaig pensar que aquest carrot cake podria ser un bon pastís per celebrar aquests quinze anys tan especials. Per molts anys, guapa!

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i piqueu-les amb un robot de cuina. Reserveu-ho.
  2. Piqueu la taronja confitada amb un robot de cuina. Reserveu-ho.
  3. Amb les varetes elèctriques barregeu els sucres i els ous. Afegiu-hi la mantega, la pastanaga, la taronja confitada, el coco i la pell de taronja. Afegiu-hi els secs: farina, impulsor, sal i canyella.
  4. Aboqueu-ho tot dins un motlle encamisat i coeu-ho al forn 50 min a 170 ºC.
  5. Deixeu-ho refredar. Talleu-ho longitudinalment en tres pisos.
  6. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, farciu-ho amb la cobertura de formatge. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Carbassó farcit de salmó Sense
gluten

Carbassó farcit de salmó

Per Ada Parellada

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

20 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto