Troba la teva recepta

El quinzè aniversari de la meva neboda gran, l’Aina, el vam celebrar amb un sopar a casa seva, i jo vaig portar aquest pastís per tal de bufar les espelmes:

Quinze! Uau, com passa el temps… Encara recordo les galetes de llimona que vam fer les tres, l’Aina, l’Olga i jo quan l’Aina tot just tenia 6 anyets, i amb prou feines arribava al marbre de la cuina… I ara ja és més alta que jo i em passa gairebé mig pam!  L’Aina s’ha convertit en tota una joveneta aplicada, treballadora, que treu unes notes excel·lents, amb les idees molt clares, sempre atenta a tothom i que es desviu per ajudar qui té al costat. És poc llaminera, però l’altre dia em va comentar que havia tastat un pastís de pastanaga que li havia agradat molt, així que vaig pensar que aquest carrot cake podria ser un bon pastís per celebrar aquests quinze anys tan especials. Per molts anys, guapa!

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i piqueu-les amb un robot de cuina. Reserveu-ho.
  2. Piqueu la taronja confitada amb un robot de cuina. Reserveu-ho.
  3. Amb les varetes elèctriques barregeu els sucres i els ous. Afegiu-hi la mantega, la pastanaga, la taronja confitada, el coco i la pell de taronja. Afegiu-hi els secs: farina, impulsor, sal i canyella.
  4. Aboqueu-ho tot dins un motlle encamisat i coeu-ho al forn 50 min a 170 ºC.
  5. Deixeu-ho refredar. Talleu-ho longitudinalment en tres pisos.
  6. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, farciu-ho amb la cobertura de formatge. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto