Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: amb unes varetes elèctriques, barregeu la mantega i els sucres. Afegiu-hi els ous, el coco i la pela de taronja ratllada. Afegiu-hi els ingredients secs: la farina, l’impulsor, la sal i les espècies. Afegiu-hi la pastanaga ratllada.

  2. Aboqueu-ho tot dins un motlle de 24 cm encamisat i coeu-ho al forn 50 min, a 170 ºC.

  3. Per a la cobertura de formatge: amb unes varetes elèctriques, barregeu la mantega i el sucre fins que quedi ben fi.

  4. Incorporeu-hi el formatge i continueu batent-ho fins que s’integri bé.

  5. Talleu el pa de pessic en tres pisos. Amb l’ajut d’una mànega pastissera, farciu-lo amb la cobertura de formatge.

  6. Acabeu-ho per sobre amb més cobertura de formatge i, si voleu, amb nous.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto