Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: amb unes varetes elèctriques, barregeu la mantega i els sucres. Afegiu-hi els ous, el coco i la pela de taronja ratllada. Afegiu-hi els ingredients secs: la farina, l’impulsor, la sal i les espècies. Afegiu-hi la pastanaga ratllada.

  2. Aboqueu-ho tot dins un motlle de 24 cm encamisat i coeu-ho al forn 50 min, a 170 ºC.

  3. Per a la cobertura de formatge: amb unes varetes elèctriques, barregeu la mantega i el sucre fins que quedi ben fi.

  4. Incorporeu-hi el formatge i continueu batent-ho fins que s’integri bé.

  5. Talleu el pa de pessic en tres pisos. Amb l’ajut d’una mànega pastissera, farciu-lo amb la cobertura de formatge.

  6. Acabeu-ho per sobre amb més cobertura de formatge i, si voleu, amb nous.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: