Preparació
Preparació
- Peleu les patates i talleu-les a daus no gaire grossos.
- Peleu i piqueu la ceba. Amb l’ajuda d’un adult, sofregiu-la a foc lent en una cassola, uns 5 min, amb un raig generós d’oli.
- Afegiu-hi les patates, el gra d’all picat i els tomàquets ratllats. Deixeu que el tomàquet es cogui lentament, amarant les patates. Saleu-ho.
- Quan la barreja hagi perdut gairebé tot el líquid i els ingredients estiguin ben confitats, aboqueu-hi un raig generós de vi blanc i coeu-ho fins que s’evapori.
- Poseu-hi mig got d’aigua i coeu-ho a foc mitjà uns 5 min, o fins que les patates quedin toves.
- Afegiu-hi el pop al natural i, tot seguit, remeneu-ho una mica perquè tot s’amalgami. Acabeu-ho amb un pessic generós de pebre vermell.
El consell
Sempre és genial anar al mercat i comprar peix o marisc fresc. Però, per a aquells dies o setmanes en què tots anem de bòlit i no teniu gaire temps per anar a comprar, els congelats o les llaunes en conserva us poden donar un cop de mà per no deixar de menjar sa i equilibrat.