Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu les patates i talleu-les a daus no gaire grossos.
  2. Peleu i piqueu la ceba. Amb l’ajuda d’un adult, sofregiu-la a foc lent en una cassola, uns 5 min, amb un raig generós d’oli.
  3. Afegiu-hi les patates, el gra d’all picat i els tomàquets ratllats. Deixeu que el tomàquet es cogui lentament, amarant les patates. Saleu-ho.
  4. Quan la barreja hagi perdut gairebé tot el líquid i els ingredients estiguin ben confitats, aboqueu-hi un raig generós de vi blanc i coeu-ho fins que s’evapori.
  5. Poseu-hi mig got d’aigua i coeu-ho a foc mitjà uns 5 min, o fins que les patates quedin toves.
  6. Afegiu-hi el pop al natural i, tot seguit, remeneu-ho una mica perquè tot s’amalgami. Acabeu-ho amb un pessic generós de pebre vermell.

El consell

Sempre és genial anar al mercat i comprar peix o marisc fresc. Però, per a aquells dies o setmanes en què tots anem de bòlit i no teniu gaire temps per anar a comprar, els congelats o les llaunes en conserva us poden donar un cop de mà per no deixar de menjar sa i equilibrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto