Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu les patates i talleu-les a daus no gaire grossos.
  2. Peleu i piqueu la ceba. Amb l’ajuda d’un adult, sofregiu-la a foc lent en una cassola, uns 5 min, amb un raig generós d’oli.
  3. Afegiu-hi les patates, el gra d’all picat i els tomàquets ratllats. Deixeu que el tomàquet es cogui lentament, amarant les patates. Saleu-ho.
  4. Quan la barreja hagi perdut gairebé tot el líquid i els ingredients estiguin ben confitats, aboqueu-hi un raig generós de vi blanc i coeu-ho fins que s’evapori.
  5. Poseu-hi mig got d’aigua i coeu-ho a foc mitjà uns 5 min, o fins que les patates quedin toves.
  6. Afegiu-hi el pop al natural i, tot seguit, remeneu-ho una mica perquè tot s’amalgami. Acabeu-ho amb un pessic generós de pebre vermell.

El consell

Sempre és genial anar al mercat i comprar peix o marisc fresc. Però, per a aquells dies o setmanes en què tots anem de bòlit i no teniu gaire temps per anar a comprar, els congelats o les llaunes en conserva us poden donar un cop de mà per no deixar de menjar sa i equilibrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: