Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Traieu la primera capa del porro i piqueu la part blanca a dauets.
  2. Talleu el salmó a dauets. En una cassola, poseu el porro amb un raig d’oli. Demaneu ajuda a un adult per coure-ho, 3 min.
  3. Traspasseu-ho a quatre cassoletes que puguin anar al forn. Distribuïu-hi bé el salmó talladet i la nata. Salpebreu-ho.
  4. Peleu les patates i demaneu ajuda a un adult per tallar-les ben primes amb una mandolina.
  5. Feu un rosetó de patates sobre el salmó amb nata. Pinteu-les amb oli d’oliva i salpebreu-ho.
  6. Coeu-ho al forn, a 180 ºC, 45 min o fins que les patates estiguin ben daurades.

El consell

  • Si ho preferiu, podeu fer aquesta recepta amb un altre tipus de peix. També queda boníssima amb bonítol o tonyina. I, si voleu que el guisat encara quedi més saborós, podeu afegir-hi una mica d’all i de ceba.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto