Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Traieu la primera capa del porro i piqueu la part blanca a dauets.
  2. Talleu el salmó a dauets. En una cassola, poseu el porro amb un raig d’oli. Demaneu ajuda a un adult per coure-ho, 3 min.
  3. Traspasseu-ho a quatre cassoletes que puguin anar al forn. Distribuïu-hi bé el salmó talladet i la nata. Salpebreu-ho.
  4. Peleu les patates i demaneu ajuda a un adult per tallar-les ben primes amb una mandolina.
  5. Feu un rosetó de patates sobre el salmó amb nata. Pinteu-les amb oli d’oliva i salpebreu-ho.
  6. Coeu-ho al forn, a 180 ºC, 45 min o fins que les patates estiguin ben daurades.

El consell

  • Si ho preferiu, podeu fer aquesta recepta amb un altre tipus de peix. També queda boníssima amb bonítol o tonyina. I, si voleu que el guisat encara quedi més saborós, podeu afegir-hi una mica d’all i de ceba.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto