Preparació
Preparació
- Traieu la primera capa del porro i piqueu la part blanca a dauets.
- Talleu el salmó a dauets. En una cassola, poseu el porro amb un raig d’oli. Demaneu ajuda a un adult per coure-ho, 3 min.
- Traspasseu-ho a quatre cassoletes que puguin anar al forn. Distribuïu-hi bé el salmó talladet i la nata. Salpebreu-ho.
- Peleu les patates i demaneu ajuda a un adult per tallar-les ben primes amb una mandolina.
- Feu un rosetó de patates sobre el salmó amb nata. Pinteu-les amb oli d’oliva i salpebreu-ho.
- Coeu-ho al forn, a 180 ºC, 45 min o fins que les patates estiguin ben daurades.
El consell
- Si ho preferiu, podeu fer aquesta recepta amb un altre tipus de peix. També queda boníssima amb bonítol o tonyina. I, si voleu que el guisat encara quedi més saborós, podeu afegir-hi una mica d’all i de ceba.