Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Traieu la primera capa del porro i piqueu la part blanca a dauets.
  2. Talleu el salmó a dauets. En una cassola, poseu el porro amb un raig d’oli. Demaneu ajuda a un adult per coure-ho, 3 min.
  3. Traspasseu-ho a quatre cassoletes que puguin anar al forn. Distribuïu-hi bé el salmó talladet i la nata. Salpebreu-ho.
  4. Peleu les patates i demaneu ajuda a un adult per tallar-les ben primes amb una mandolina.
  5. Feu un rosetó de patates sobre el salmó amb nata. Pinteu-les amb oli d’oliva i salpebreu-ho.
  6. Coeu-ho al forn, a 180 ºC, 45 min o fins que les patates estiguin ben daurades.

El consell

  • Si ho preferiu, podeu fer aquesta recepta amb un altre tipus de peix. També queda boníssima amb bonítol o tonyina. I, si voleu que el guisat encara quedi més saborós, podeu afegir-hi una mica d’all i de ceba.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto