Troba la teva recepta

Preparació

  1. Submergiu els cargols amb aigua abundant sota l’aixeta 5 minuts per netejar-los bé.
  2. Un vegada nets, poseu-los en una olla amb aigua i bulliu-los a foc fluix. S’ha de canviar l’aigua un mínim de dues vegades perquè deixin anar tota la bava i les impureses que tinguin.
  3. Poseu les carns salpebrades en una safata apta per al forn i enforneu-les fins que agafin un color daurat.
  4. Talleu la ceba, l’albergínia i el pebrot. Talleu els espinacs i poseu-los amb les verdures a ofegar en una paella amb oli. Afegiu-hi els cargols escorreguts i la carn daurada i remeneu-ho bé. Poseu-hi aigua fins a cobrir els cargols i deixeu la cassola al foc fins que la salsa comenci a lligar.
  5. Quan la salsa comenci a agafar textura, afegiu-hi una picada d’ametlles i deixeu-ho coure uns minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto