Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Submergiu els cargols amb aigua abundant sota l’aixeta 5 minuts per netejar-los bé.
  2. Un vegada nets, poseu-los en una olla amb aigua i bulliu-los a foc fluix. S’ha de canviar l’aigua un mínim de dues vegades perquè deixin anar tota la bava i les impureses que tinguin.
  3. Poseu les carns salpebrades en una safata apta per al forn i enforneu-les fins que agafin un color daurat.
  4. Talleu la ceba, l’albergínia i el pebrot. Talleu els espinacs i poseu-los amb les verdures a ofegar en una paella amb oli. Afegiu-hi els cargols escorreguts i la carn daurada i remeneu-ho bé. Poseu-hi aigua fins a cobrir els cargols i deixeu la cassola al foc fins que la salsa comenci a lligar.
  5. Quan la salsa comenci a agafar textura, afegiu-hi una picada d’ametlles i deixeu-ho coure uns minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto