Troba la teva recepta

Preparació

  1. Submergiu els cargols amb aigua abundant sota l’aixeta 5 minuts per netejar-los bé.
  2. Un vegada nets, poseu-los en una olla amb aigua i bulliu-los a foc fluix. S’ha de canviar l’aigua un mínim de dues vegades perquè deixin anar tota la bava i les impureses que tinguin.
  3. Poseu les carns salpebrades en una safata apta per al forn i enforneu-les fins que agafin un color daurat.
  4. Talleu la ceba, l’albergínia i el pebrot. Talleu els espinacs i poseu-los amb les verdures a ofegar en una paella amb oli. Afegiu-hi els cargols escorreguts i la carn daurada i remeneu-ho bé. Poseu-hi aigua fins a cobrir els cargols i deixeu la cassola al foc fins que la salsa comenci a lligar.
  5. Quan la salsa comenci a agafar textura, afegiu-hi una picada d’ametlles i deixeu-ho coure uns minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Taller d'aperitius creatius

Els aperitius són en realitat una taula de capricis que ens captiven els sentits. Si voleu que les taules...

11 des

Taller 'Fonaments de la cuina: cereals integrals (eco i v)'

En aquest taller a càrrec de Maria Alcolado parlarem de l'àmplia varietat de cereals integrals que tenim...

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto