Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la crema de llimona: poseu la gelatina a hidratar en aigua freda. A part, poseu un bol al bany maria amb el sucre i el suc de llimona. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi els ous i remeneu-ho fins que comenci a espessir. Afegiu-hi la mantega, barregeu-ho i traieu-ho del foc. Escorreu la gelatina i desfeu-la a la crema de llimona. Deixeu refredar la crema una mica.
  2. Per a la cassoleta: cobriu un motlle de pastís amb la pasta brisa. Per tal que no s'abaixi la massa, poseu uns cigrons secs dins del motlle i coeu-ho al forn durant 15 min a 190 ºC. Traieu la cassoleta del forn i buideu-la de cigrons.
  3. Poseu la crema de llimona dins la cassoleta i deixeu-la refredar a la nevera per tal que qualli una mica. Talleu les maduixes a rodanxes i col·loqueu-les fent cercles a sobre la crema de llimona.
  4. Finalment, si voleu donar brillantor al pastís, es pot pintar amb una mica de gelatina fosa en una mica d’aigua calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto