Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la crema de llimona: poseu la gelatina a hidratar en aigua freda. A part, poseu un bol al bany maria amb el sucre i el suc de llimona. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi els ous i remeneu-ho fins que comenci a espessir. Afegiu-hi la mantega, barregeu-ho i traieu-ho del foc. Escorreu la gelatina i desfeu-la a la crema de llimona. Deixeu refredar la crema una mica.
  2. Per a la cassoleta: cobriu un motlle de pastís amb la pasta brisa. Per tal que no s'abaixi la massa, poseu uns cigrons secs dins del motlle i coeu-ho al forn durant 15 min a 190 ºC. Traieu la cassoleta del forn i buideu-la de cigrons.
  3. Poseu la crema de llimona dins la cassoleta i deixeu-la refredar a la nevera per tal que qualli una mica. Talleu les maduixes a rodanxes i col·loqueu-les fent cercles a sobre la crema de llimona.
  4. Finalment, si voleu donar brillantor al pastís, es pot pintar amb una mica de gelatina fosa en una mica d’aigua calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto