Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema de llimona: poseu la gelatina a hidratar en aigua freda. A part, poseu un bol al bany maria amb el sucre i el suc de llimona. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi els ous i remeneu-ho fins que comenci a espessir. Afegiu-hi la mantega, barregeu-ho i traieu-ho del foc. Escorreu la gelatina i desfeu-la a la crema de llimona. Deixeu refredar la crema una mica.
  2. Per a la cassoleta: cobriu un motlle de pastís amb la pasta brisa. Per tal que no s'abaixi la massa, poseu uns cigrons secs dins del motlle i coeu-ho al forn durant 15 min a 190 ºC. Traieu la cassoleta del forn i buideu-la de cigrons.
  3. Poseu la crema de llimona dins la cassoleta i deixeu-la refredar a la nevera per tal que qualli una mica. Talleu les maduixes a rodanxes i col·loqueu-les fent cercles a sobre la crema de llimona.
  4. Finalment, si voleu donar brillantor al pastís, es pot pintar amb una mica de gelatina fosa en una mica d’aigua calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto