Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Estireu la pasta de full i, amb un got o un tallapasta, feu-ne rodones més grans que la mida de les cassoletes que fareu servir.
  2. Unteu les rodones amb mantega i enfarineu-les, per poder desemmotllar-les després més fàcilment. Punxeu-les amb una forquilla, poseu-hi un disc de paper de forn a sobre i cobriu-lo amb cigrons secs. Feu-les coure al forn a 180 ºC, 10 min.
  3. Mentrestant, demaneu a un adult que us ajudi a triturar la maionesa amb la tonyina escorreguda fins que quedi un paté.
  4. Poseu els ous a bullir, amb la closca, 10 min. Refresqueu-los i peleu-los.
  5. Peleu el tomàquet, talleu-lo en quatre trossos i traieu-li les llavors. Talleu-lo a dauets.
  6. Barregeu els daus de tomàquet amb la maionesa i la tonyina.
  7. Retireu els cigrons i el paper de forn de les cassoletes. Ompliu-les amb la barreja de tonyina, maionesa i tomàquet, i acabeu-les amb els ous durs ratllats.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: