Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu les gambes vermelles i elimineu-ne els caps. 
  2. Salpebreu-les. Després de 5 min, cobriu-les amb suc de llima. Peleu i talleu la ceba en juliana i afegiu-la a la preparació anterior, amb la pasta d''ají' groc, dissolta en una mica de suc de llima. Afegiu-hi els bitxos picats. 
  3. Barregeu-ho tot molt bé, afegiu-hi unes fulles de coriandre i deixe-ho marinar 30-45 min. 
  4. Peleu el mango i talleu-lo a dauets. Afegiu la llet de coco a les gambes i barregeu-ho suaument.
  5. Serviu el cebiche amb unes fulles de coriandre fresc i una mica d'oli d'oliva verge extra. 

Més receptes amb Arròs i pasta

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto