Preparació
- Netegeu els musclos, elimineu-ne les barbes i poseu-los al vapor, just perquè comencin a obrir-se. Acabeu d'obrir-los, retireu-los de la closca i reserveu-los.
- Barregeu el suc de llima amb la pasta d'ají groc, els xilis –tallats finament–, sal, pebre acabat de moldre, el sucre, unes fulles d'estragó i la ceba vermella –tallada en juliana fina.
- Afegiu-hi els musclos, barregeu-ho i deixeu-ho marinar 1 h, tapat, a la nevera.
- Renteu els tirabecs i talleu-los en juliana, escaldeu-los en aigua salada bullent, refresqueu-los en aigua gelada i escorreu-los.
- Obriu la fruita de la passió i traieu-ne la polpa i les llavors.
- Sobre una base de tirabecs, disposeu-hi el cebiche de musclos i una mica de fruita de la passió, afegiu-hi unes fulles d'estragó fresc i uns grans de blat de moro fregit, i serviu-ho.