Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els musclos, elimineu-ne les barbes i poseu-los al vapor, just perquè comencin a obrir-se. Acabeu d'obrir-los, retireu-los de la closca i reserveu-los.
  2. Barregeu el suc de llima amb la pasta d'ají groc, els xilis –tallats finament–, sal, pebre acabat de moldre, el sucre, unes fulles d'estragó i la ceba vermella –tallada en juliana fina.
  3. Afegiu-hi els musclos, barregeu-ho i deixeu-ho marinar 1 h, tapat, a la nevera.
  4. Renteu els tirabecs i talleu-los en juliana, escaldeu-los en aigua salada bullent, refresqueu-los en aigua gelada i escorreu-los.
  5. Obriu la fruita de la passió i traieu-ne la polpa i les llavors.
  6. Sobre una base de tirabecs, disposeu-hi el cebiche de musclos i una mica de fruita de la passió, afegiu-hi unes fulles d'estragó fresc i uns grans de blat de moro fregit, i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: