Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al cheese cake: barregeu el sucre i la nata i escalfeu-ho fins a 35 ºC. Aboqueu-ho progressivament sobre el formatge i barregeu-ho fins a obtenir una mescla homogènia. Deixeu-ho refredar a la nevera i, ben fred, semimunteu la barreja fins a textura cullerot.
  2. Per a l’estofat de fruits vermells: barregeu el sucre i el puré i aboqueu-ho sobre els fruits vermells. Repartiu-ho en els gotets i deixeu-ho macerar 2 h a 4 ºC.
  3. Per al cruixent: barregeu els tres sòlids trossejats grosso modo. Afegiu-hi la mantega líquida però no calenta i barregeu-ho bé.
  4. Muntatge: capa de fruits vermells, capa de crema de formatge, capa molt fina de gelatina de llimona i capa de cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: