Troba la teva recepta

Els que em coneixeu sabeu que sóc fan dels pastissos de formatge i que sempre vaig a la caça i captura de noves receptes d’aquest estil. El número 190 del CUINA dedica un reportatge als cheesecakes, i no he volgut deixar passar l’ocasió de descobrir-ne algun de nou.

M’ha cridat molt l’atenció el cheesecake de coco i llima amb puré de mango, i també un cheesecake de xocolata i ametlles servit en gotet. Però, finalment, la calor m’ha fet decidir per un clàssic cheesecake quallat amb gelatina i que no necessita cocció. Qui vol encendre el forn amb la calor que fa?

Preparació

  1. Per a la base: piqueu les galetes amb la batedora i barregeu-les amb la mantega, fosa. Cobriu la base d'un motlle de 22 cm amb aquesta barreja, pressionant-ho molt bé, i reserveu-ho a la nevera.
  2. Per al farcit: munteu la nata líquida amb el sucre i afegiu-hi el formatge cremós amb la llet condensada. Remeneu-ho tot bé, perquè quedi ben integrat.
  3. Escalfeu l'aigua i desfeu-hi la gelatina en pols, remenant-ho bé. Reserveu-la perquè es temperi una mica.
  4. Aneu afegint la gelatina a la barreja de formatge i llet condensada, sense deixar de remenar. Aboqueu la mescla al motlle i reserveu-ho a la nevera, un mínim de 5 h.
  5. Per al coulis de maduixa: retireu els tronquets de les maduixes, renteu-les i tritureu-les amb el sucre. Escalfeu el puré resultant en un cassó al foc i afegiu-hi la gelatina en pols. Heu de procurar que el puré no arribi a bullir. Quan la gelatina s'hagi desfet del tot, retireu el cassó del foc i reserveu-ho.
  6. Retireu el cheesecake del motlle i cobriu-lo amb el coulis de maduixa. Deixeu-lo refredar almenys 1 h abans de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto