Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la base: piqueu les galetes amb la batedora i barregeu-les amb la mantega, fosa. Cobriu la base d'un motlle de 22 cm amb aquesta barreja, pressionant-ho molt bé, i reserveu-ho a la nevera.
  2. Per al farcit: munteu la nata líquida amb el sucre i afegiu-hi el formatge cremós amb la llet condensada. Remeneu-ho tot bé, perquè quedi ben integrat.
  3. Escalfeu l'aigua i desfeu-hi la gelatina en pols, remenant-ho bé. Reserveu-la perquè es temperi una mica.
  4. Aneu afegint la gelatina a la barreja de formatge i llet condensada, sense deixar de remenar. Aboqueu la mescla al motlle i reserveu-ho a la nevera, un mínim de 5 h.
  5. Per al coulis de maduixa: retireu els tronquets de les maduixes, renteu-les i tritureu-les amb el sucre. Escalfeu el puré resultant en un cassó al foc i afegiu-hi la gelatina en pols. Heu de procurar que el puré no arribi a bullir. Quan la gelatina s'hagi desfet del tot, retireu el cassó del foc i reserveu-ho.
  6. Retireu el cheesecake del motlle i cobriu-lo amb el coulis de maduixa. Deixeu-lo refredar almenys 1 h abans de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto