Troba la teva recepta

Preparació

  1. Saleu el peix.
  2. Peleu i talleu les patates (esqueixades o esberlades) i els grans d’all a trossos grossos. Talleu la ceba a la juliana. Trinxeu a daus els tomàquets a mà.
  3. En una cassola de fang amb oli d’oliva i a foc viu, daureu l’all i afegiu-hi la ceba. Salteu-ho 1 min.
  4. Afegiu-hi el tomàquet i un xic de sucre i pebre vermell. Deixeu-ho coure 5 min. Aboqueu-hi una quantitat petita de fumet i les patates, i continueu la cocció 10 min.
  5. Afegiu-hi el peix i el fumet fins a cobrir-lo, i coeu-ho uns 30 min.
  6. Afegiu-hi la mantega a trossets i sacsegeu la cassola amb força. Retireu-la del foc. Ràpidament, afegiu-hi l’allioli i un rajolí molt fi d’oli mentre doneu un parell de voltes a la cassola. Sacsegeu-ho enèrgicament.
  7. Al darrer moment, en una paella coeu els pebrots de morro de bou, mig partits i empolsats amb sucre. Quan estiguini daurats, afegiu-los al cim i tomba amb julivert picat. Serviu-ho tot seguit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 nov - 09 des

QuintoTapa Corbera de Llobregat 2018

Els del QuintoTapa aterren per primera vegada a Corbera de Llobregat! Per tirar endavant la iniciativa, l’Ajuntament...

16 nov - 09 des

Jornades Gastronòmiques dels Ranxets 2018 a Torredembarra

Tornen un altre cop les Jornades Gastronòmiques dels Ranxets a Torredembarra. Enguany, 14 restaurants participen...

09 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

11 nov - 09 des

Diada i Jornades del Llagostí 2018

De l’11 de novembre al 9 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto