Troba la teva recepta

Preparació

  1. Saleu el peix.
  2. Peleu i talleu les patates (esqueixades o esberlades) i els grans d’all a trossos grossos. Talleu la ceba a la juliana. Trinxeu a daus els tomàquets a mà.
  3. En una cassola de fang amb oli d’oliva i a foc viu, daureu l’all i afegiu-hi la ceba. Salteu-ho 1 min.
  4. Afegiu-hi el tomàquet i un xic de sucre i pebre vermell. Deixeu-ho coure 5 min. Aboqueu-hi una quantitat petita de fumet i les patates, i continueu la cocció 10 min.
  5. Afegiu-hi el peix i el fumet fins a cobrir-lo, i coeu-ho uns 30 min.
  6. Afegiu-hi la mantega a trossets i sacsegeu la cassola amb força. Retireu-la del foc. Ràpidament, afegiu-hi l’allioli i un rajolí molt fi d’oli mentre doneu un parell de voltes a la cassola. Sacsegeu-ho enèrgicament.
  7. Al darrer moment, en una paella coeu els pebrots de morro de bou, mig partits i empolsats amb sucre. Quan estiguini daurats, afegiu-los al cim i tomba amb julivert picat. Serviu-ho tot seguit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto