Troba la teva recepta

Preparació

  1. Saleu el peix.
  2. Peleu i talleu les patates (esqueixades o esberlades) i els grans d’all a trossos grossos. Talleu la ceba a la juliana. Trinxeu a daus els tomàquets a mà.
  3. En una cassola de fang amb oli d’oliva i a foc viu, daureu l’all i afegiu-hi la ceba. Salteu-ho 1 min.
  4. Afegiu-hi el tomàquet i un xic de sucre i pebre vermell. Deixeu-ho coure 5 min. Aboqueu-hi una quantitat petita de fumet i les patates, i continueu la cocció 10 min.
  5. Afegiu-hi el peix i el fumet fins a cobrir-lo, i coeu-ho uns 30 min.
  6. Afegiu-hi la mantega a trossets i sacsegeu la cassola amb força. Retireu-la del foc. Ràpidament, afegiu-hi l’allioli i un rajolí molt fi d’oli mentre doneu un parell de voltes a la cassola. Sacsegeu-ho enèrgicament.
  7. Al darrer moment, en una paella coeu els pebrots de morro de bou, mig partits i empolsats amb sucre. Quan estiguini daurats, afegiu-los al cim i tomba amb julivert picat. Serviu-ho tot seguit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto