Troba la teva recepta

Preparació

  1. Saleu el peix.
  2. Peleu i talleu les patates (esqueixades o esberlades) i els grans d’all a trossos grossos. Talleu la ceba a la juliana. Trinxeu a daus els tomàquets a mà.
  3. En una cassola de fang amb oli d’oliva i a foc viu, daureu l’all i afegiu-hi la ceba. Salteu-ho 1 min.
  4. Afegiu-hi el tomàquet i un xic de sucre i pebre vermell. Deixeu-ho coure 5 min. Aboqueu-hi una quantitat petita de fumet i les patates, i continueu la cocció 10 min.
  5. Afegiu-hi el peix i el fumet fins a cobrir-lo, i coeu-ho uns 30 min.
  6. Afegiu-hi la mantega a trossets i sacsegeu la cassola amb força. Retireu-la del foc. Ràpidament, afegiu-hi l’allioli i un rajolí molt fi d’oli mentre doneu un parell de voltes a la cassola. Sacsegeu-ho enèrgicament.
  7. Al darrer moment, en una paella coeu els pebrots de morro de bou, mig partits i empolsats amb sucre. Quan estiguini daurats, afegiu-los al cim i tomba amb julivert picat. Serviu-ho tot seguit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

24 feb

Taller 'Pans de muntanya: quan la necessitat esdevé virtut'

Amb la industrialització de la producció del pa s’han perdut gran part de les varietats de cereals...

24 feb

Viatge gastronòmic per la Xina i el Japó Nou 2020

Els dilluns 10, 17, 24 i 2 de març es durà a terme un conjunt de tallers de cuina asiàtica. A càrrec...

25 feb

Taller 'Cuina de Cambodja Nou' 2020

El 25 de febrer i el 3 i 10 de març, de 20.15 a 21.45 h, el Centre Cívic de la Sagrada Família durà...

25 feb

Taller 'Pastisseria clàssica amb ingredients naturals'

Per menjar dolços tan saludables com sigui possible cal complir diversos requisits: utilitzar ingredients...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto