Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Saleu el peix.
  2. Peleu i talleu les patates (esqueixades o esberlades) i els grans d’all a trossos grossos. Talleu la ceba a la juliana. Trinxeu a daus els tomàquets a mà.
  3. En una cassola de fang amb oli d’oliva i a foc viu, daureu l’all i afegiu-hi la ceba. Salteu-ho 1 min.
  4. Afegiu-hi el tomàquet i un xic de sucre i pebre vermell. Deixeu-ho coure 5 min. Aboqueu-hi una quantitat petita de fumet i les patates, i continueu la cocció 10 min.
  5. Afegiu-hi el peix i el fumet fins a cobrir-lo, i coeu-ho uns 30 min.
  6. Afegiu-hi la mantega a trossets i sacsegeu la cassola amb força. Retireu-la del foc. Ràpidament, afegiu-hi l’allioli i un rajolí molt fi d’oli mentre doneu un parell de voltes a la cassola. Sacsegeu-ho enèrgicament.
  7. Al darrer moment, en una paella coeu els pebrots de morro de bou, mig partits i empolsats amb sucre. Quan estiguini daurats, afegiu-los al cim i tomba amb julivert picat. Serviu-ho tot seguit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto