Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Folreu la safata on posareu el cóc amb paper de forn i esteneu-hi els daus d'albercoc i les panses. Per sobre, poseu-hi els daus de formatge.
  2. Amb l'ajuda d'un robot de pastisseria, amb l'aparell de varetes, munteu els ous amb el sucre (ha de quedar un muntat ferm).
  3. Afegiu-hi la farina passada pel sedàs, la llet i la mantega, i esteneu-ho a la safata on teniu la fruita i el formatge. Poseu-ho al forn, ben calent, a 190 ºC, 15 min.
  4. Deixeu refredar el cóc abans de servir-lo. És recomanable mullar la superfície del bescuit amb una mica de vi dolç Mataró.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: