Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Folreu la safata on posareu el cóc amb paper de forn i esteneu-hi els daus d'albercoc i les panses. Per sobre, poseu-hi els daus de formatge.
  2. Amb l'ajuda d'un robot de pastisseria, amb l'aparell de varetes, munteu els ous amb el sucre (ha de quedar un muntat ferm).
  3. Afegiu-hi la farina passada pel sedàs, la llet i la mantega, i esteneu-ho a la safata on teniu la fruita i el formatge. Poseu-ho al forn, ben calent, a 190 ºC, 15 min.
  4. Deixeu refredar el cóc abans de servir-lo. És recomanable mullar la superfície del bescuit amb una mica de vi dolç Mataró.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto