Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu el carbassó i ratlleu-lo amb un ratllador fi.
  2. Amb les varetes elèctriques del túrmix bateu la mantega i el sucre fins que quedi ben cremós. Afegiu-hi els ous d'un en un, barrejant-ho bé fins que quedin ben incorporats.
  3. A part, barregeu la farina, el llevat, la vainilla i la sal. Afegiu-hi el carbassó, el licor i els pinyons i barregeu-ho bé.
  4. Mescleu les dues preparacions anteriors i aboqueu la massa dins un motlle untat de mantega i farina.
  5. Coeu la coca al forn a 180 ºC durant 45 min. Deixeu-la refredar i reserveu-la.
  6. Macereu les fruites vermelles amb unes cullerades de sucre. Reserveu-les a la nevera.
  7. Serviu un tall de coca amb una cullerada de fruites vermelles macerades.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: