Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al massapà: barregeu la farina, el sucre i la pela de llimona, i aneu-hi afegint aigua, de mica en mica, fins que tingueu una textura una mica fluida.
  2. Estireu la pasta de full i repartiu la crema cremada sobre un dels trossos. Cobriu-lo amb l’altra pasta de full i tanqueu-ne les vores, aixafant-les bé.
  3. Poseu el massapà sobre tota la superfície de la coca i escampeu-hi les ametlles per sobre.
  4. Enforneu-ho a 180 ºC, 25 min, fins que estigui rossa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: