Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Renteu el conill, assequeu-lo i salpebreu-lo.
  2. Aixafeu els alls sense pelar-los. Demaneu ajuda a un adult per fregir-los en una cassola, amb un dit d’oli, a foc mitjà. Quan siguin rossos, vigilant que no es torrin massa, retireu-los.
  3. Al mateix oli on heu fregit els alls, fregiu els trossos de conill, a foc fort.
  4. Abaixeu el foc i afegiu-hi els alls i el vi blanc. Heu de vigilar molt, perquè aquest fregit esquitxa i fa fum.
  5. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 30 min.
  6. En un morter, piqueu un grapat d’ametlles torrades, les fulles de julivert i el gra d’all. Ha de quedar com una pasta.
  7. Agafeu una cullerada del guisat del conill i barregeu-la amb la picada.
  8. Aboqueu la picada a la cassola, deixeu-ho coure 10 min més i ja teniu el conill amb allada a punt per servir.

El consell

  • Si ho preferiu, en comptes de fer aquesta recepta amb conill la podeu preparar amb pollastre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto