Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Renteu el conill, assequeu-lo i salpebreu-lo.
  2. Aixafeu els alls sense pelar-los. Demaneu ajuda a un adult per fregir-los en una cassola, amb un dit d’oli, a foc mitjà. Quan siguin rossos, vigilant que no es torrin massa, retireu-los.
  3. Al mateix oli on heu fregit els alls, fregiu els trossos de conill, a foc fort.
  4. Abaixeu el foc i afegiu-hi els alls i el vi blanc. Heu de vigilar molt, perquè aquest fregit esquitxa i fa fum.
  5. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 30 min.
  6. En un morter, piqueu un grapat d’ametlles torrades, les fulles de julivert i el gra d’all. Ha de quedar com una pasta.
  7. Agafeu una cullerada del guisat del conill i barregeu-la amb la picada.
  8. Aboqueu la picada a la cassola, deixeu-ho coure 10 min més i ja teniu el conill amb allada a punt per servir.

El consell

  • Si ho preferiu, en comptes de fer aquesta recepta amb conill la podeu preparar amb pollastre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01 mar - 01 abr

Campanya gastronòmica del bacallà 2020

Tot el març, Sant Feliu de Guíxols celebra una nova edició de la Campanya Gastronòmica del...

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto