Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Renteu el conill, assequeu-lo i salpebreu-lo.
  2. Aixafeu els alls sense pelar-los. Demaneu ajuda a un adult per fregir-los en una cassola, amb un dit d’oli, a foc mitjà. Quan siguin rossos, vigilant que no es torrin massa, retireu-los.
  3. Al mateix oli on heu fregit els alls, fregiu els trossos de conill, a foc fort.
  4. Abaixeu el foc i afegiu-hi els alls i el vi blanc. Heu de vigilar molt, perquè aquest fregit esquitxa i fa fum.
  5. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 30 min.
  6. En un morter, piqueu un grapat d’ametlles torrades, les fulles de julivert i el gra d’all. Ha de quedar com una pasta.
  7. Agafeu una cullerada del guisat del conill i barregeu-la amb la picada.
  8. Aboqueu la picada a la cassola, deixeu-ho coure 10 min més i ja teniu el conill amb allada a punt per servir.

El consell

  • Si ho preferiu, en comptes de fer aquesta recepta amb conill la podeu preparar amb pollastre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

14 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

14 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto