Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Renteu el conill, assequeu-lo i salpebreu-lo.
  2. Aixafeu els alls sense pelar-los. Demaneu ajuda a un adult per fregir-los en una cassola, amb un dit d’oli, a foc mitjà. Quan siguin rossos, vigilant que no es torrin massa, retireu-los.
  3. Al mateix oli on heu fregit els alls, fregiu els trossos de conill, a foc fort.
  4. Abaixeu el foc i afegiu-hi els alls i el vi blanc. Heu de vigilar molt, perquè aquest fregit esquitxa i fa fum.
  5. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 30 min.
  6. En un morter, piqueu un grapat d’ametlles torrades, les fulles de julivert i el gra d’all. Ha de quedar com una pasta.
  7. Agafeu una cullerada del guisat del conill i barregeu-la amb la picada.
  8. Aboqueu la picada a la cassola, deixeu-ho coure 10 min més i ja teniu el conill amb allada a punt per servir.

El consell

  • Si ho preferiu, en comptes de fer aquesta recepta amb conill la podeu preparar amb pollastre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto