Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Passeu el conill per farina i fregiu-lo en una cassola amb oli d’oliva, a foc mitjà, fins que es dauri. Retireu-lo de la cassola i reserveu-lo.
  2. A la mateixa cassola i sense canviar l’oli, sofregiu-hi la ceba, el porro i els alls, picats molt fins, fins que la verdura es comenci a torrar. Afegiu-hi el conill, el vi blanc i la pastanaga, tallada a rodanxes. Deixeu que el vi s’evapori i cobriu-ho lleugerament amb una mica d’aigua.
  3. Deixeu que l’aigua arrenqui el bull i abaixeu el foc; deixeu que el conill es cogui, 30 min. Afegiu-hi els pèsols i deixeu-ho coure 5 min més. Salpebreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: