Troba la teva recepta

Preparació

  1. Passeu el conill per farina i fregiu-lo en una cassola amb oli d’oliva, a foc mitjà, fins que es dauri. Retireu-lo de la cassola i reserveu-lo.
  2. A la mateixa cassola i sense canviar l’oli, sofregiu-hi la ceba, el porro i els alls, picats molt fins, fins que la verdura es comenci a torrar. Afegiu-hi el conill, el vi blanc i la pastanaga, tallada a rodanxes. Deixeu que el vi s’evapori i cobriu-ho lleugerament amb una mica d’aigua.
  3. Deixeu que l’aigua arrenqui el bull i abaixeu el foc; deixeu que el conill es cogui, 30 min. Afegiu-hi els pèsols i deixeu-ho coure 5 min més. Salpebreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto