Troba la teva recepta

Preparació

  1. Passeu el conill per farina i fregiu-lo en una cassola amb oli d’oliva, a foc mitjà, fins que es dauri. Retireu-lo de la cassola i reserveu-lo.
  2. A la mateixa cassola i sense canviar l’oli, sofregiu-hi la ceba, el porro i els alls, picats molt fins, fins que la verdura es comenci a torrar. Afegiu-hi el conill, el vi blanc i la pastanaga, tallada a rodanxes. Deixeu que el vi s’evapori i cobriu-ho lleugerament amb una mica d’aigua.
  3. Deixeu que l’aigua arrenqui el bull i abaixeu el foc; deixeu que el conill es cogui, 30 min. Afegiu-hi els pèsols i deixeu-ho coure 5 min més. Salpebreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14-15 oct

Fira de l'Avellana de Riudoms 2018

Com cada any, el municipi de Riudoms, al Baix Camp, celebra la Fira de l’Avellana. Aquesta fruita seca és...

18 oct

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 oct

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 oct

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto