Troba la teva recepta

Preparació

  1. Demaneu a la carnisseria que us desossin el conill; també ho podeu fer a casa, però necessitareu una mica de temps i destresa. El conill té una carn molt magra i amb tots els ossos gairebé al descobert, per això, amb un ganivet petit i afilat, el podeu anar desossant a poc a poc. Col·loqueu el conill pla, amb l’esquena en contacte amb la taula de treball. Amb l’animal obert, desosseu-lo per la part interior. Aconseguireu una peça de carn llarga i plana.
  2. Salteu l’escarola en una paella antiadherent, amb una mica de sal, 30 s.
  3. Salteu les làmines de poma salpebrades, 15 s.
  4. Poseu el conill pla sobre la taula i talleu-lo per la meitat, a l’altura de la cintura. Salpebreu els dos trossos de carn i repartiu en cadascun l’escarola i la poma saltades. Tanqueu els trossos de conill, procurant que el farcit quedi dins, i lligueu-los amb fil de cuinar, com si fossin dos rodons.
  5. Poseu-los en una safata de forn, tireu-hi un raig d’oli i poseu-los al forn calent, a 180 ºC, 20 min. Afegiu-hi el vi, gireu-los, afegiu-hi 100 ml d’aigua i deixeu-los coure, 30 min més, a 160 ºC. Torneu a girar els trossos, afegiu-hi 100 ml d’aigua i deixeu que coguin 20 min més, a 150 °C.
  6. Coleu la salsa de la cocció i rectifiqueu-la de sal i pebre.
  7. Talleu el conill a trossos gruixuts i arrebosseu-los amb la barreja picada de fruita seca torrada.
  8. Repartiu la salsa al fons dels plats i col·loqueu-hi els talls a sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto