Troba la teva recepta

Preparació

  1. Demaneu a la carnisseria que us desossin el conill; també ho podeu fer a casa, però necessitareu una mica de temps i destresa. El conill té una carn molt magra i amb tots els ossos gairebé al descobert, per això, amb un ganivet petit i afilat, el podeu anar desossant a poc a poc. Col·loqueu el conill pla, amb l’esquena en contacte amb la taula de treball. Amb l’animal obert, desosseu-lo per la part interior. Aconseguireu una peça de carn llarga i plana.
  2. Salteu l’escarola en una paella antiadherent, amb una mica de sal, 30 s.
  3. Salteu les làmines de poma salpebrades, 15 s.
  4. Poseu el conill pla sobre la taula i talleu-lo per la meitat, a l’altura de la cintura. Salpebreu els dos trossos de carn i repartiu en cadascun l’escarola i la poma saltades. Tanqueu els trossos de conill, procurant que el farcit quedi dins, i lligueu-los amb fil de cuinar, com si fossin dos rodons.
  5. Poseu-los en una safata de forn, tireu-hi un raig d’oli i poseu-los al forn calent, a 180 ºC, 20 min. Afegiu-hi el vi, gireu-los, afegiu-hi 100 ml d’aigua i deixeu-los coure, 30 min més, a 160 ºC. Torneu a girar els trossos, afegiu-hi 100 ml d’aigua i deixeu que coguin 20 min més, a 150 °C.
  6. Coleu la salsa de la cocció i rectifiqueu-la de sal i pebre.
  7. Talleu el conill a trossos gruixuts i arrebosseu-los amb la barreja picada de fruita seca torrada.
  8. Repartiu la salsa al fons dels plats i col·loqueu-hi els talls a sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 gen

Gran Festa de la Calçotada 2020

Valls celebra el diumenge 26 de gener la 39ª festa popular al voltant del calçot, coincidint amb l’epicentre...

26 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

25-26 gen

II Trufforum

L’edifici El Sucre, de Vic, tornarà a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència...

26 gen

Diumenges de vins

Com molts caps de setmana, quan arriba el diumenge, l'ajuntament d'Alella ens proposa una de les activitats estrella...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto