Troba la teva recepta

Per al sopar de dimecres a casa els pares volia portar unes postres lleugeres, perquè entre els aniversaris i les mones últimament hem fet molts excessos. Al final em vaig decidir per aquest iogurt casolà, que, acompanyat d’un coulis de maduixes, queda molt bo.

Fa anys, era molt freqüent tenir una iogurtera a casa, d’aquelles elèctriques amb la tapa groga. Ara, però, ja no conec a ningú que en tingui… Tot i així, seguint la recepta del magnífic blog de l’Auro, fer iogurt a casa és igual de fàcil. La copa amb maduixes l’he muntat a partir del que tenia per casa: des que vam anar a la classe de la Mireia Carbó, a mi tampoc em falta mai una mica de coulis de maduixes casolà a la nevera!

Preparació

  1. Enceneu el forn a 50 ºC. Quan arribi a aquesta temperatura, apagueu-lo. Poseu en un cassó al foc la llet, el iogurt i la llet en pols. Remeneu-ho i escalfeu-ho fins que arribi a 45 ºC. Repartiu-ho en gots de iogurt buits i tapeu-los amb paper film. Poseu-los a la plata del forn tapats amb un drap gruixut per tal que mantingui l’escalfor. Poseu-los al forn i deixeu-los unes 12 h. Reserveu-los a la nevera.
  2. Per muntar la copa, macereules maduixes tallades amb una mica de sucre. Afegiu, si voleu, una mica de sucre o d’edulcorant al iogurt. Poseu una cullerada de maduixes al fons de la copa, la meitat del iogurt i una cullerada de coulis. Repetiu l’operació i decoreu la copa amb unes maduixes i unes fulles de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto