Troba la teva recepta

Preparació

  1. Enceneu el forn a 50 ºC. Quan arribi a aquesta temperatura, apagueu-lo. Poseu en un cassó al foc la llet, el iogurt i la llet en pols. Remeneu-ho i escalfeu-ho fins que arribi a 45 ºC. Repartiu-ho en gots de iogurt buits i tapeu-los amb paper film. Poseu-los a la plata del forn tapats amb un drap gruixut per tal que mantingui l’escalfor. Poseu-los al forn i deixeu-los unes 12 h. Reserveu-los a la nevera.
  2. Per muntar la copa, macereules maduixes tallades amb una mica de sucre. Afegiu, si voleu, una mica de sucre o d’edulcorant al iogurt. Poseu una cullerada de maduixes al fons de la copa, la meitat del iogurt i una cullerada de coulis. Repetiu l’operació i decoreu la copa amb unes maduixes i unes fulles de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto