Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Repartiu els 125 g de lemon curd al fons de les copes de servir.
  2. Talleu la pell de taronja a dauets molt petits i repartiu-los sobre el lemon curd.
  3. Per a la mousse: barregeu el formatge i el lemon curd.
  4. Afegiu-hi la nata semimuntada amb moviments suaus per tal que no s’abaixi.
  5. Repartiu la mousse a les copes i reserveu-la a la nevera fins al moment de servir-la.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: