Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu les castanyes en remull tota la nit amb aigua freda, renteu-les i poseu-les a coure a foc baix en una cassola tapada, almenys 2 h.
  2. En una cassola, fregiu-hi la costella salpebrada i les salsitxes i reserveu-ho. 
  3. Amb el mateix oli feu el sofregit, tallant la ceba molt petita. Quan quedi rossa, afegiu-hi els tomàquets ratllats fins que quedin ben confitats, la costella, les salsitxes i un got d’aigua. Saleu-ho i deixeu-ho coure 10 min més.
  4. Poseu la llesca de pa a estovar amb la llet i piqueu els dos grans d’all i el julivert al morter. Escorreu el pa i piqueu-lo, també, fins que quedi lligat. Afegiu-ho a la carn picada amb un polsim de sal i un polsim de pebre, barregeu-ho i feu-ne unes mandonguilles. Enfarineu-les i fregiu-les. 
  5. Afegiu-les a la cassola amb la costella i les salsitxes, i afegiu-hi també les castanyes. Tasteu-ho de sal i, si cal, afegiu-hi una mica més d’aigua. Deixeu-ho coure de 15 a 20 min més. 

Nota: com a ingredients d’aquest plat, a pagès feien servir el porc confitat de la matança, que es guardava amb greix per a tota la temporada.

Més receptes amb Carn

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

21 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto