Troba la teva recepta

Preparació

  1. Ajunteu tots els ingredients en fred, excepte els cigrons, i feu-los coure 1 h tapats a foc suau, fins que la carn sigui molt tendra. Reduïu el suc de la cocció fins que tingui un sabor intens. 
  2. Traieu les costelles i elimineu l’excés de greix de la salsa i de les costelles. Tapeu les costelles amb la salsa i glacegeu-les al grill, pintant-les de tant en tant amb el suc de la cocció reduït. 
  3. Repetiu l’operació diverses vegades fins que aconseguiu un efecte de vernís. Salteu els cigrons amb una mica d’oli i, en acabat, condimenteu-los amb pebre i ceba tendra picada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto