Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al coulant: munteu els rovells, l’ou sencer i el sucre. Afegiu-hi la mantega pomada barrejada amb praliné i, finalment, la farina. Emmotlleu-ho en cèrcols individuals. Poseu-ho a coure al forn 8 min a 180 ºC.
  2. Per al gelat: escalfeu l’aigua i afegiu-hi la resta d’ingredients. Barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar una nit. L’endemà, passeu-ho per la geladora.
  3. Per a la salsa: escalfeu la llet i la glucosa. Afegiu-hi la cobertura fora del foc i remeneu-ho bé.
  4. Muntatge: desemmotlleu el coulant. Acompanyeu-ho amb una bola de gelat per sobre i decoreu-ho amb un cordó de salsa i, si voleu, amb una teula de fruits secs i un parell de gerds frescos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto