Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i talleu-la a daus.
  2. En una paella, cobriu amb oli els dauets de carbassa, un gra d’all aixafat i una branqueta de romaní. Feu que arrenqui el bull i apagueu el foc. Deixeu refredar els daus de carbassa en l’oli i escorreu-los bé.
  3. Torreu els pinyons al forn, a 180 ºC, 10 min. Deixeu-los refredar.
  4. Renteu les bledes amb aigua freda i deixeu-les escórrer. Talleu-les a trossos de 2 cm. Reserveu-ne una petita part i salteu-les.
  5. Peleu les patates i els alls i talleu-los a rodanxes.
  6. En una olla amb dues cullerades d’oli, ofegueu la ceba, les patates, les bledes i l’all 5 min, a foc mitjà. Saleu-ho i cobriu-ho amb aigua. Coeu-ho 20 min, fins que tota la verdura estigui ben tendra.
  7. Retireu-ho del foc, tritureu-ho bé i afegiu-hi la nata.
  8. Torneu a arrencar el bull. Reserveu-ho calent.
  9. En una paella, salteu les bledes amb una mica d’oli i saleu-les.
  10. Repartiu la crema als plats, a sobre poseu-hi les bledes saltades, repartiu-hi els daus de carbassa i acabeu-ho amb una mica de pebre vermell fumat i els pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: