Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la ceba a rodanxes i sofregiu-la en una cassola d’alumini alta juntament amb la mantega, els dos grans d’all i una fulla de llorer. Deixeu-la coure molt lentament fins que quedi transparent. Tot seguit, afegiu-hi els bolets i un pessic de sal i pebre i deixeu que es coguin tapats fins que es redueixi la seva pròpia aigua.
  2. Afegiu-hi les llesques de pa torrat i flamegeu-ho amb la copa de xerès; tot seguit, aboqueu-hi el brou i deixeu-ho bullir uns 40 min. Passeu-ho tot per la batedora elèctrica i, posteriorment, torneu-ho a passar pel colador xinès.
  3. Poseu-ho novament al foc durant 5 min afegint-hi la crema de llet i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  4. Serviu la crema gratinada amb el formatge ratllat pel damunt o bé amb uns crostonets de pa torrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto