Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les avellanes i el sucre programant 15 s, velocitat 10, perquè quedi molt fi. 
  2. Afegiu-hi les xocolates i tritureu-ho 20 s, velocitat 9.
  3. Finalment, afegiu-hi la llet i l'oli.
  4. Programeu 7 minuts, 50 ºC, velocitat 4.
  5. Aboqueu la crema en un recipient de vidre i deixeu-la refredar.
  6. Conserveu-la a la nevera.

Nota:

Aquesta recepta la poden consumir les persones amb intolerància al gluten, si s'utilitza la xocolata sense gluten.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: