Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet (reserveu-ne una part) amb la pell de llimona i la canyella. Quan arrenqui el bull, traieu-ho del foc i deixeu-ho infusionar una estona. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. A part, barregeu el sucre i la Maizena. Aboqueu-hi la llet freda reservada i barregeu-ho bé fins que no quedin grumolls.
  3. Aboqueu la barreja dins la llet infusionada i torneu-ho a posar al foc remenant-ho sense parar per tal que no s’enganxi ni faci grumolls. Quan arrenqui el bull i s’espesseixi, aboqueu-ho sobre una safata d’uns 2 cm d’alçada. Deixeu-ho refredar sense tapar-ho.
  4. Talleu-ne petites porcions, arrebosseu-les amb farina i ou i fregiu-les. Encara calentes, arrebosseu-les amb sucre i canyella. Serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: