Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet (reserveu-ne una part) amb la pell de llimona i la canyella. Quan arrenqui el bull, traieu-ho del foc i deixeu-ho infusionar una estona. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. A part, barregeu el sucre i la Maizena. Aboqueu-hi la llet freda reservada i barregeu-ho bé fins que no quedin grumolls.
  3. Aboqueu la barreja dins la llet infusionada i torneu-ho a posar al foc remenant-ho sense parar per tal que no s’enganxi ni faci grumolls. Quan arrenqui el bull i s’espesseixi, aboqueu-ho sobre una safata d’uns 2 cm d’alçada. Deixeu-ho refredar sense tapar-ho.
  4. Talleu-ne petites porcions, arrebosseu-les amb farina i ou i fregiu-les. Encara calentes, arrebosseu-les amb sucre i canyella. Serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: