Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu la llet (reserveu-ne una part) amb la pell de llimona i la canyella. Quan arrenqui el bull, traieu-ho del foc i deixeu-ho infusionar una estona. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. A part, barregeu el sucre i la Maizena. Aboqueu-hi la llet freda reservada i barregeu-ho bé fins que no quedin grumolls.
  3. Aboqueu la barreja dins la llet infusionada i torneu-ho a posar al foc remenant-ho sense parar per tal que no s’enganxi ni faci grumolls. Quan arrenqui el bull i s’espesseixi, aboqueu-ho sobre una safata d’uns 2 cm d’alçada. Deixeu-ho refredar sense tapar-ho.
  4. Talleu-ne petites porcions, arrebosseu-les amb farina i ou i fregiu-les. Encara calentes, arrebosseu-les amb sucre i canyella. Serviu-ho.

Més receptes amb Làctics

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto