Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. La vigília, talleu la carn de mango a daus, d'una mida aproximada d'1 x 1 cm, col·loqueu-los ben plans, i separats els uns dels altres, sobre paper sulfurat, i poseu-los a congelar. Poseu-los al congelador, en una capsa adequada, fent pisos de paper i mango.
  2. Tingueu a punt els ingredients de la galeta a temperatura ambient. Mescleu-los molt bé i esteneu la mescla, ben fina, sobre un tapet siliconat. Feu coure les galetes al forn calent, a 110 ºC, 30 min. Deixeu-les refredar i reserveu-les amb una capsa hermètica.
  3. Muntatge: just al moment de servir les postres, tritureu a la Thermomix, o amb un braç triturador, els daus de mango congelat, el formatge magre i el sucre. Obtindreu una pasta fina i cremosa, com una crema gelada.
  4. Serviu el gelat en un plateret de postres ben bonic, acompanyat de les galetes de coco.
  5. Nota: podeu preparar la crema gelada amb fruites de temporada, com cireres, albercocs, préssecs, peres, prunes o meló.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: