Preparació
- Poseu una mica de llet en una tassa i desfeu-hi el midó de blat de moro. Reserveu-ho.
- Poseu la resta de la llet en un cassó al foc amb els canons de canyella i la pela de llimona.
- Mentrestant, en un recipient prou gran perquè hi càpiga la crema, bateu els rovells amb el sucre fins que blanquegin.
- Quan la llet bulli, afegiu-la al recipient amb els rovell i torneu-ho a posar al foc, sense deixar de remenar en cap moment. Quan veieu que està a punt de bullir de nou, afegiu-hi la tasseta de llet barrejada amb midó.
- Baixeu el foc i, quan torni a estar a punt de bullir, traieu el cassó del foc i bolqueu la crema de seguida en una safata o en plats individuals. No us oblideu de treure la canyella i la pela de llimona.
- Si la voleu cremar, escalfeu la pala de cremar o tingueu a punt un bufador. Repartiu una capa de sucre per sobre la crema i cremeu-lo just abans de servir-la.