Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: trenqueu els ous i, mentre els deixateu, aneu-hi afegint la farina, la llet, el sucre, l'oli i el cacau. Deixeu-ho reposar, tapat, una nit.
  2. Poseu a escalfar una paella amb oli o mantega. Al centre, poseu-hi una cullerada de la massa i cobriu la base de la paella. Un cop qualli per un costat, aixequeu-la amb l'espàtula i gireu-la. Acabeu-la de coure per l'altre costat i retireu-la. Reserveu-ho.
  3. Per a la crema de xocolata: poseu a bullir la nata i la llet. Remeneu els ous i el sucre, afegiu-los a la llet sense parar de remenar i deixeu-ho al foc fins que qualli.
  4. Afegiu-ho a la xocolata, que tindreu en un bol feta trossos, remeneu-ho perquè es fongui i, amb moviments embolcallants, aconseguiu una emulsió llisa. Refrigereu-ho.
  5. Per al plàtan caramel·litzat: poseu el sucre i la mantega en una paella, a caramel·litzar, i salteu-hi els plàtans a daus.
  6. Enrotlleu les creps amb crema i plàtan.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto