Consells de cuina La Vanguardia

Després de les vacances de Nadal, avui toca començar amb una recepta fàcil, fàcil, d’aquelles que no facin mandra entrar a la cuina per preparar una coseta dolça.

Aquests croissants els vaig descobrir xafardejant la nevera del meu germà, durant les meves estades a casa seva. Hi vaig descobrir una llauna semblant a les dels refrescos, però molt diferent per dins: estava plena de massa de croissant! Uau, encara ara em dura la sorpresa. Veient la meva cara d’estupefacció, la meva cunyada em va explicar que les compren a França, quan pugen a esquiar a Puigcerdà. I al següent viatge que van fer allà, me’n va portar una per a mi… genial!

La llauna (que cal mantenir a la nevera) conté quatre triangles enrotllats de massa de croissant fresca. Les instruccions són ben senzilles: separar els triangles, enrotllar-los donant la forma de croissant, pintar-los amb una mica de llet i coure’ls 15 minuts a 200 ºC. Et voilà!

Hi ha diverses marques que en comercialitzen, i fins i tot són fàcils de trobar en súpers de per aquí. Això sí, feu cas del truc del meu germà: farciu-los amb una bona cullerada de Nutella, el resultat és molt més llaminer!

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 200 ºC. Obriu la llauna i separeu els triangles. Farciu cada triangle amb una cullerada de Nutella i enrotlleu-los en direcció a la punta, donat-los forma de croissant.
  2. Pinteu-los amb una mica de llet i enforneu-los 15 min a 200 ºC. Traieu-los del forn, pinteu-los amb una mica de gelatina i repartiu-hi uns quants fideus de xocolata per sobre. Deixeu-los refredar i serviu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto