Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els calçots ben petits i reserveu-los.
  2. Desfeu la mantega en un cassó amb l’oli, i afegiu-hi la farina. Deixeu-ho coure uns minuts vigilant que no es cremi.
  3. Poseu-hi els calçots i remeneu-ho. Afegiu-hi la llet calenta, a poc a poc, sense deixar de remenar, fins que formeu una beixamel espessa. Poseu-hi la salsa de romesco, remenant-ho bé.
  4. Quan vegeu que es desenganxa de les parets del cassó, apagueu el foc i poseu la pasta resultant en una safata, estenent-la bé. Tapeu-la amb paper film, deixeu-la refredar a temperatura ambient i reserveu-la al frigorífic durant tota la nit.
  5. L’endemà, ja podeu fer les croquetes. Doneu-los forma amb les mans i després passeu-les per ou i pa ratllat o panko. Fregiu-les en abundant oli calent fins que agafin color i quedin rosses.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: