Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’arròs amb llet: cobriu l’arròs amb aigua i feu que arrenqui el bull. Escorreu-lo.
  2. Coeu l’arròs a foc lent amb la llet, la pela de taronja, la pela de llimona, el sucre i la canyella, 25 min.
  3. Passeu-ho pel túrmix. Afegiu-hi l’agar-agar i escalfeu-ho fins a 90 ºC, sense parar de remenar. Estireu-ho en una safata d’alumini petita de 2 cm d’alt. Deixeu-ho a la nevera 3 h i talleu-ho a daus de 2 x 2 cm.
  4. Arrebosseu els daus d’arròs amb llet passant-los per la farina, l’ou batut i el brioix ratllat. Reserveu-los a la nevera.
  5. Per a la crema de torró de Xixona: barregeu i escalfeu la llet amb el torró fins a obtenir una crema semilíquida i deixeu-ho refredar.
  6. Per a la taronja caramel·litzada: talleu la taronja amb la pela a dauets i salteu-la en una paella amb el sucre, fins que estigui confitada.

MUNTATGE

Fregiu els daus d’arròs amb llet en oli de gira-sol, a 160 ºC. Escorreu-los sobre un paper absorbent i serviu-los acompanyat d’una mica de crema de Xixona i taronja confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto