Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’arròs amb llet: cobriu l’arròs amb aigua i feu que arrenqui el bull. Escorreu-lo.
  2. Coeu l’arròs a foc lent amb la llet, la pela de taronja, la pela de llimona, el sucre i la canyella, 25 min.
  3. Passeu-ho pel túrmix. Afegiu-hi l’agar-agar i escalfeu-ho fins a 90 ºC, sense parar de remenar. Estireu-ho en una safata d’alumini petita de 2 cm d’alt. Deixeu-ho a la nevera 3 h i talleu-ho a daus de 2 x 2 cm.
  4. Arrebosseu els daus d’arròs amb llet passant-los per la farina, l’ou batut i el brioix ratllat. Reserveu-los a la nevera.
  5. Per a la crema de torró de Xixona: barregeu i escalfeu la llet amb el torró fins a obtenir una crema semilíquida i deixeu-ho refredar.
  6. Per a la taronja caramel·litzada: talleu la taronja amb la pela a dauets i salteu-la en una paella amb el sucre, fins que estigui confitada.

MUNTATGE

Fregiu els daus d’arròs amb llet en oli de gira-sol, a 160 ºC. Escorreu-los sobre un paper absorbent i serviu-los acompanyat d’una mica de crema de Xixona i taronja confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

20 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

20 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

20 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

20 set

II 'Plogging' entre vinyes

El 20 de setembre, coincidint amb la campanya Let's Clean Up Europe!, se celebra el II Plogging entre vinyes,...

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto