Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet a punt de bullir.
  2. Escorreu bé els líquids de l'escalivada i piqueu-la a dauets.
  3. En una olla, foneu la mantega i afegiu-hi de cop 80 g de farina, sense parar de remenar, fins a diluir-la bé.
  4. Aboqueu-hi la llet calenta sense parar de remenar-ho. Afegiu-hi l'escalivada picada i condimenteu-ho amb sal, pebre blanc mòlt i el julivert picat. Deixeu-ho coure a foc lent 10 min, remenant-ho de tant en tant.
  5. Aboqueu la massa espessida en una safata amb el fons cobert amb film de cuina i tapada arran també amb film de cuina, i deixeu-la refredar completament a la nevera.
  6. Deixeu la massa quallada sobre una taula de tallar i, amb un ganivet, racioneu-la a quadrats de mida de mos.
  7. Empaneu les porcions passant-les per farina de blat, ou batut i la barreja de les dues ametlles. Fregiu les croquetes en tandes de poques unitats, en oli abundant, a 180 ºC, fins que estiguin ben daurades i cruixents.
  8. Escorreu-les sobre paper de cuina i serviu-les acabades de fer. Acompanyeu-les amb romesco i allioli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: