Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les panses en remull. Quan hagin doblat el volum, escorreu-les i reserveu-les.
  2. Renteu els espinacs i coeu-los al vapor, 5 min. Deixeu-los refredar una mica. Premeu-los amb les mans per extreure’n l’aigua i talleu-los fins.
  3. Peleu l’all i piqueu-lo fi. Reserveu-lo.
  4. Talleu la cansalada a daus no gaire grossos (d’1 cm, com a màxim) i reserveu-la.
  5. Escalfeu una paella ampla a foc lent, amb oli. Afegiu-hi els pinyons i la cansalada, i deixeu que es daurin a foc lent. Moveu-los de tant en tant, perquè es coguin de manera uniforme. Un cop daurats, afegiu-hi l’all i deixeu que s’enrosseixi. Abans que agafi massa color, mescleu-hi els espinacs i les panses escorregudes. Apugeu el foc i salteu-los a foc viu, 5 min.
  6. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i tritureu-ho.
  7. Hidrateu la gelatina amb aigua freda. Quan estigui tova, escorreu-la i premeu-la, per eliminar-ne l’aigua. Barregeu-la amb el brou de pollastre tebi i deixeu que s’hi desfacin.
  8. Afegiu-hi els espinacs triturats i la nata. Remeneu-ho bé i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  9. Decanteu el líquid i deixeu-lo refredar en una plata, coberta amb paper film. Cobriu-lo amb un tros de film, perquè no s’hi faci una crosta.
  10. Quan la massa hagi agafat cos, separeu-ne petites porcions i emboliqueu-les, amb forma cilíndrica, amb un tros de massa fil·lo. Segelleu-ne els extrems amb mantega fosa i arrebosseu els farcellets amb l’ou batut i el pa ratllat o la farina de galeta.
  11. Fregiu les croquetes i escorreu-les sobre un paper absorbent abans de servir-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto