Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les panses en remull. Quan hagin doblat el volum, escorreu-les i reserveu-les.
  2. Renteu els espinacs i coeu-los al vapor, 5 min. Deixeu-los refredar una mica. Premeu-los amb les mans per extreure’n l’aigua i talleu-los fins.
  3. Peleu l’all i piqueu-lo fi. Reserveu-lo.
  4. Talleu la cansalada a daus no gaire grossos (d’1 cm, com a màxim) i reserveu-la.
  5. Escalfeu una paella ampla a foc lent, amb oli. Afegiu-hi els pinyons i la cansalada, i deixeu que es daurin a foc lent. Moveu-los de tant en tant, perquè es coguin de manera uniforme. Un cop daurats, afegiu-hi l’all i deixeu que s’enrosseixi. Abans que agafi massa color, mescleu-hi els espinacs i les panses escorregudes. Apugeu el foc i salteu-los a foc viu, 5 min.
  6. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i tritureu-ho.
  7. Hidrateu la gelatina amb aigua freda. Quan estigui tova, escorreu-la i premeu-la, per eliminar-ne l’aigua. Barregeu-la amb el brou de pollastre tebi i deixeu que s’hi desfacin.
  8. Afegiu-hi els espinacs triturats i la nata. Remeneu-ho bé i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  9. Decanteu el líquid i deixeu-lo refredar en una plata, coberta amb paper film. Cobriu-lo amb un tros de film, perquè no s’hi faci una crosta.
  10. Quan la massa hagi agafat cos, separeu-ne petites porcions i emboliqueu-les, amb forma cilíndrica, amb un tros de massa fil·lo. Segelleu-ne els extrems amb mantega fosa i arrebosseu els farcellets amb l’ou batut i el pa ratllat o la farina de galeta.
  11. Fregiu les croquetes i escorreu-les sobre un paper absorbent abans de servir-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

20 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

20 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

20 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

20 set

II 'Plogging' entre vinyes

El 20 de setembre, coincidint amb la campanya Let's Clean Up Europe!, se celebra el II Plogging entre vinyes,...

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto