Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu la poma en trossos petits i fins.
  2. Barregeu el sucre amb la canyella.
  3. En un bol, assaoneu la poma amb dues cullerades de sucre amb canyella i les avellanes trossejades. Barregeu-ho bé i reserveu-ho.
  4. Unteu  el primer rotlle de pasta fullada amb una capa fina de melmelada d'albercoc. Esteneu uniformement la mescla de la poma i les avellanes a sobre de la melmelada d'albercoc. A continuació, col·loqueu la segona capa de pasta fullada damunt, pressionant-ho lleugerament.
  5. Talleu el rectangle en sis tires iguals i enrotlleu cada tira sobre si mateixa, com una espiral començant per un extrem, per donar-li la forma d'una rosa.
  6. Col·loqueu els Cruffins en un motlle per a magdalenes untat prèviament amb mantega. Pinzelleu la superfície de cadascun amb una mica de mantega fosa i empolsineu-hi el sucre amb canyella, i alguns trossets d'avellanes.
  7. Coeu-ho al forn a 200 °C, 25-30 min.
  8. Opcionalment, també es poden substituir les avellanes per pinyons, i la melmelada d'albercoc per la de préssec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: