Preparació
- Peleu i talleu la poma en trossos petits i fins.
- Barregeu el sucre amb la canyella.
- En un bol, assaoneu la poma amb dues cullerades de sucre amb canyella i les avellanes trossejades. Barregeu-ho bé i reserveu-ho.
- Unteu el primer rotlle de pasta fullada amb una capa fina de melmelada d'albercoc. Esteneu uniformement la mescla de la poma i les avellanes a sobre de la melmelada d'albercoc. A continuació, col·loqueu la segona capa de pasta fullada damunt, pressionant-ho lleugerament.
- Talleu el rectangle en sis tires iguals i enrotlleu cada tira sobre si mateixa, com una espiral començant per un extrem, per donar-li la forma d'una rosa.
- Col·loqueu els Cruffins en un motlle per a magdalenes untat prèviament amb mantega. Pinzelleu la superfície de cadascun amb una mica de mantega fosa i empolsineu-hi el sucre amb canyella, i alguns trossets d'avellanes.
- Coeu-ho al forn a 200 °C, 25-30 min.
- Opcionalment, també es poden substituir les avellanes per pinyons, i la melmelada d'albercoc per la de préssec.