Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al crumble: barregeu la mantega tallada en cubs i molt freda amb la farina, la farina d’ametlles i el sucre. Fregueu-vos aquesta barreja entre les mans fins que es formi una sorra. Afegiu-hi el cacau i les nous trossejades. Refredeu-ho a la nevera 30 min.
  2. Esteneu-ho en una safata de forn i poseu-ho al forn a 180 Cº, 10-15 min, remenant-ho de tant en tant perquè el crumble quedi solt.
  3. Per a la trufa de xocolata: bulliu la nata i aboqueu-la sobre la xocolata negra trossejada, remeneu-ho fins que la xocolata es fongui del tot i reserveu-ho a la nevera unes hores, fins que quedi ben ferm.
  4. Per al toffee: prepareu un caramel sec amb el sucre. Quan adquireixi un color daurat, afegiu-hi la nata bullent. Deixeu que bulli uns minuts a foc suau, remenant-ho amb una cullera de fusta. Retireu-ho del foc i afegiu-hi 35 g de mantega i una mica de sal marina, barregeu-ho bé i reserveu-ho en fred.
  5. Sobre una base de crumble, poseu una porció de trufa de xocolata, ruixeu-ho amb una mica de toffee, afegiu-hi unes quantes escates de sal marina i serviu-ho.

Més receptes amb Xocolata

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto