Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al crumble: barregeu la mantega tallada en cubs i molt freda amb la farina, la farina d’ametlles i el sucre. Fregueu-vos aquesta barreja entre les mans fins que es formi una sorra. Afegiu-hi el cacau i les nous trossejades. Refredeu-ho a la nevera 30 min.
  2. Esteneu-ho en una safata de forn i poseu-ho al forn a 180 Cº, 10-15 min, remenant-ho de tant en tant perquè el crumble quedi solt.
  3. Per a la trufa de xocolata: bulliu la nata i aboqueu-la sobre la xocolata negra trossejada, remeneu-ho fins que la xocolata es fongui del tot i reserveu-ho a la nevera unes hores, fins que quedi ben ferm.
  4. Per al toffee: prepareu un caramel sec amb el sucre. Quan adquireixi un color daurat, afegiu-hi la nata bullent. Deixeu que bulli uns minuts a foc suau, remenant-ho amb una cullera de fusta. Retireu-ho del foc i afegiu-hi 35 g de mantega i una mica de sal marina, barregeu-ho bé i reserveu-ho en fred.
  5. Sobre una base de crumble, poseu una porció de trufa de xocolata, ruixeu-ho amb una mica de toffee, afegiu-hi unes quantes escates de sal marina i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: