Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la pinya, partiu-la en quatre trossos i traieu-ne el cor.
  2. Talleu-la a daus, reserveu-los.
  3. Poseu una paella a foc fort i salteu la pinya, com a màxim 1 min, i afegiu-hi el sucre. Deixeu-ho caramel·litzar i afegiu-hi la mantega. Afeigu-hi el licor i deixeu-ho coure 2 min, fins que s’evapori l’alcohol. La pinya ha de quedar sencera. Afegiu-hi la pela de la llima ratllada.
  4. Poseu la pinya en quatre recipients aptes per al forn.
  5. Per al crumble: en un bol, poseu la farina, la mantega pomada, la farina d’ametlla, el sucre i la sal.
  6. Fregueu-ho amb les mans fins a aconseguir una barreja grumollosa.
  7. Escampeu la barreja uniformement als recipients de la pinya i coeu el crumble a 170–180 ºC, 30 min.
  8. Serviu-ho calent. Es pot acompanyar d’una crema freda de iogurt grec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto