Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la pinya, partiu-la en quatre trossos i traieu-ne el cor.
  2. Talleu-la a daus, reserveu-los.
  3. Poseu una paella a foc fort i salteu la pinya, com a màxim 1 min, i afegiu-hi el sucre. Deixeu-ho caramel·litzar i afegiu-hi la mantega. Afeigu-hi el licor i deixeu-ho coure 2 min, fins que s’evapori l’alcohol. La pinya ha de quedar sencera. Afegiu-hi la pela de la llima ratllada.
  4. Poseu la pinya en quatre recipients aptes per al forn.
  5. Per al crumble: en un bol, poseu la farina, la mantega pomada, la farina d’ametlla, el sucre i la sal.
  6. Fregueu-ho amb les mans fins a aconseguir una barreja grumollosa.
  7. Escampeu la barreja uniformement als recipients de la pinya i coeu el crumble a 170–180 ºC, 30 min.
  8. Serviu-ho calent. Es pot acompanyar d’una crema freda de iogurt grec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: