Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a bullir la tonyina en aigua freda amb el llorer, la sal, uns grans de pebre negre i una mica d’oli d’oliva. Deixeu que arrenqui el bull. Un cop veieu que canvia de color, retireu-la i deixeu-la refredar en la seva mateixa aigua. Reserveu-la i deixeu-la a la nevera, coberta d’oli.
  2. Barregeu 50 g de maionesa amb les anxoves picades molt petites, l’ou dur tallat molt petit, les tàperes i una mica de ratlladura de pell de llimona. Barregeu-ho tot i reserveu-ho.
  3. Talleu la pasta brick en quatre parts. Enrotlleu-les amb un motlle de cucurutxos pintat amb oli. Pinteu la pasta amb la clara i poseu-la al forn a 160 ºC uns minuts, fins que quedi daurada. Deixeu-la refredar.
  4. Farciu els cucurutxos amb la tonyina i la maionesa aromatitzada. Munteu el plat procurant que els cucurutxos us quedin en moviment. Acabeu-lo amb pètals de flors, brots vegetals, pebrot i olives picades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto