Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu uns talls en forma de rombe a la pell de la cuixa de xai.
  2. Tritureu l’oli d’oliva amb el pebre, un xic de sal, el comí i el bitxo.
  3. Mescleu l’oli amb la cuixa i deixeu-la 24 h a la nevera.
  4. Mescleu la mel amb el suc de llimona, la pela de llimona i tres grans d’all pelats i aixafats. Afegiu-hi un xic d’oli i reserveu-ho.
  5. Piqueu les herbes fresques (el romaní, la farigola i el julivert) i reserveu-les.
  6. Rostiu la cuixa de xai al forn, a 180 oC, 1 h 30 min.
  7. A mitja cocció, poseu-hi la mescla que heu fet amb la mel i aneu tombant la carn de tant en tant, per a una cocció uniforme.
  8. Afegiu-hi les patates, amb la pela ben neta i tallades per la meitat; continueu la cocció 20 min més i afegiu-hi les pomes, sense el cor, sense pelar i tallades a grills.
  9. Acabeu de coure la carn, les patates i les pomes al forn.
  10. Quan hàgiu tret la carn del forn, afegiu-hi les herbes picades fresques i deixeu-ho reposar 5 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: